Aplikacione

Google këtë javë ndërmori një hap madhor drejt unifikimit të dy sistemeve operativ të kompanisë: Android dhe C.. Më shumë
Mbarë industria e teknologjisë u trondit ditën e djeshme me lajmet se Europa formalisht ka përpiluar një akt a.. Më shumë

Investime

OFIÇINA është një iniciativë strategjike në mbështetje të tranzicionit shqiptar drejt një ekonomie të bazuar në dije. Misioni i saj është investimi në zhvillimin e një industrie të.. Më shumë
Pas skandalit të emetimeve, Volkswagen vendos të investojë 18 miliard dollar për të minizuar dëmet
Ditën e premte të javës që lamë pas, Volkswagen publikoi disa të dhëna.. Më shumë
Intel shpall evolucionin përtej kompjuterave me largimin nga puna të 12,000 punojësve
Raporti i gjendjes financiare të tre mujorit të parë të 2016-tës të In.. Më shumë
Me apo pa Windows Phone, Microsoft ngelet fitimtar
U përfol që gjatë konferencës së zhvilluesve, Build 2016, Microsoft mu.. Më shumë
Kemi nevojë për infrastrukturë gigabitëshe nëse duam ekonomi gigabitëshe
Komisioneri Europian për Shoqërinë dhe Ekonominë Dixhitale beson se ek.. Më shumë